(Poistunut julkaisusta)

Reskontran hoitaja
Luhta Sportswear Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Pääkonttorillamme Lahdessa toimii keskitetty konsernin taloushallinnon tiimi, johon kuuluu 12 alan ammattilaista. Osastomme vastaa suomalaisen emoyhtiön ja kahdentoista tytäryhtiön taloushallinnosta sekä konsernilaskennasta. Lahdesta hoidettavat tytäryritykset toimivat useissa Euroopan maissa sekä Pohjois-Amerikassa. Haemme taloushallinnon tiimiimme vahvistusta reskontran hoitajasta vakituiseen työsuhteeseen.


Reskontran hoitaja

Tehtävässä vastaat ulkomaisten tytäryhtiöiden reskontrista. Myyntireskontran osalta tehtäviisi kuuluu tiliotteiden käsittely, kassan hallinta sekä asiakkaiden luotonhallinta. Ostoreskontrassa taas hoidat laskujen vastaanoton, kierrätyksen sekä laskujen siirron maksua varten. Teet säännöllisesti yhteistyötä tytäryhtiöiden henkilöstön kanssa.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa koulutus, esim. taloushallinnon tradenomi. Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokenut taloushallinnon ammattilainen, jolla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne. Olet tarkka, tartut toimeen ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Haluat kehittyä ja kehittää toimintatapoja. Sinulle on luontevaa toimia riskienhallintaympäristössä, etkä hätkähdä siihen liittyvää epävarmuutta. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. OpusCapitan ja Basware P2P:n tuntemus on tässä tehtävässä eduksi.


Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Mari Lassila, puh. 040 759 2522. 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.5.2020 mennessä osoitteeseen rekry@luhta.fi