(Poistunut julkaisusta)

Reskontraharjoittelijoita kesäksi Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy, Helsinki
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

RESKONTRAHARJOITTELIJOITA KESÄKSI VÄHITTÄISKAUPAN TILIPALVELUUN HELSINKIIN


Innostutko taloushallinnosta kaupan alalla ja uusista haasteista? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi taloushallinnon tehtävissä? Tule kesätöihin Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:hyn, joka on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto. Hoidamme noin 1 100 K-kauppiaan kirjanpitoa, verotusta ja yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja.


Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy etsii energiseen joukkoonsa myyntireskontraan kesäksi kahta harjoittelijaa. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. Vastaat erityisesti K-kauppiaiden myyntireskontran hoidosta. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
- valmiutta ja halua SAP-pohjaisen integroidun kirjanpitojärjestelmän käyttöön
- tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn
- oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä


Kaupan ala ja taloushallinto ovat jatkuvassa murroksessa ja tarjoavat siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon alalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän K-ryhmässä
- perehdyttämisen myyntireskontran hoitoon
- osaavan yhteistyötiimin tuen
- nykyaikaiset tilat ja työvälineet


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.-31.8.2021.


Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Aulilo, puh. 050 531 1859.


Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.