Reskontra-assistentti
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haluatko oppia lisää taloushallinnon tehtävistä ja liittyä noin 220 taloushallinnon ammattilaisen joukkoon SOK Palveluässään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kausivahvistus ostoreskontraamme! 

SOK Talous vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Me puolestaan olemme SOK Talouteen kuuluva taloushallinnon palvelukeskus, eli tuttavallisemmin Palveluässä. Kauttamme kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta.

Etsimme sinua

Me SOK Palveluässässä etsimme nyt reippaita ostoreskontran kausiavustajia noin 2-4 kuukauden mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin järjestelmäprojektin ajaksi. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja halutessasi voit tehdä töitä myös etänä.

Ostoreskontran kausiavustajan tehtävässä käsittelet ostolaskuja uudessa Coupa-järjestelmässämme. Työssäsi tuet ostoreskontran työntekijöitä avustavissa tehtävissä ja olet tärkeänä osana mukana mahdollistamassa S-ryhmän yritysten arkipäiväistä toimintaa. Työ tarjoaa sinulle myös mahtavan mahdollisuuden päästä oppimaan lisää ostoreskontran tehtävistä!

Odotamme sinulta

  • Innokasta oppimisasennetta
  • Tarkkuutta sekä huolellista ja vastuullista työotetta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Joustavuutta työn kausivaihtelut huomioiden
  • Hyviä IT-taitoja

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aitoa innostusta ja kiinnostusta ostoreskontran tehtäviä kohtaan sekä halu oppia näistä lisää. Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen taloushallinnon tai ostoreskontran tehtävistä opintojen tai työkokemuksen kautta.

Tarjoamme sinulle

  • Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ja kehittää taitojasi taloushallinnon parissa
  • Hyvän perehdytyksen ja hyvin opittavissa olevat tehtävät
  • Liukuvan työajan ja joustavat etätyömahdollisuudet
  • Erinomaiset S-ryhmän työsuhde-edut, joista voit lukea lisää täällä
  • Kannustavat sekä osaavat kollegat, jotka auttavat sinut työssäsi alkuun ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin. Mikäli innostuit tehtävästä ja tunnistit itsesi yllä olevasta kuvailusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 3.12.2020, mutta nopeus on valttia! Kerro meille hakemuksessasi, mikä sinua tässä mahdollisuudessa houkuttelee ja miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus tiimiimme.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, palvelukeskuspäällikkö Tiina Mikonsaari (p. 010 76 81970) vastaa kysymyksiisi mielellään maanantaina 23.11. klo 14.30-15.30 ja torstaina 26.11. klo 14.30-15.30. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse rekrytoinnissa mukana olevaan HR-asiantuntijaamme Eini Järveen eini.jarvi@sok.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot