(Poistunut julkaisusta)

Reskontra-assistentti, kokoaikainen, SOK Palveluässä
SOK / Palveluässä

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Oletko kiinnostunut taloushallinnosta? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten oma-aloitteisuus, täsmällisyys ja tarkkuus? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme reskontra-assistentti!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme SOK Palveluässälle kahta näppärää reskontra-assistenttia noin puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Kajaaniin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Reskontra-assistenttina vastaanotat ja käsittelet ostolaskuja. Päivität laskujen perustietoja ja hoidat toimittajien avauspyyntöjä. Hoidat tiliöinnit sekä reititykset asiatarkastajille ja hyväksyjille. Heillä on käynnissä järjestelmäuudistus, joten toivomme, että sinulta löytyy kiinnostusta ja motivaatiota opetella uusi järjestelmä ja sen käyttö. Tehtävät ovat rutiininomaisia, joten sinulta tulee löytyä into ja näppäryyttä, menestyäksesi tehtävässä. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat oma-aloitteisuus, täsmällisyys ja tarkkuus.

Palveluässä on SOK Talouteen kuuluva taloushallinnon palvelukeskus. Palveluässän kautta kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta. Kokonaisuudessaan SOK Talous vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Lisätietoja S-ryhmästä: https://s-ryhma.fi/tietoa-meista/tietoa-s-ryhmasta

Pääasialliset tehtävät
 • Ostolaskujen vastaanotto ja käsittely
 • Laskujen perustietojen päivitys
 • Toimittajien avauspyynnöt
 • Tiliöinnit ja reititykset
Odotamme sinulta
 • Reipasta, positiivista ja oma-aloitteista työotetta
 • Täsmällisyyttä ja tarkkuutta sekä kyky kysyä apua tarvittaessa
 • Kiinnostusta taloushallinnon alaan ja tehtäviin
 • Sujuvia vuorovaikutustaitoja suomen kielellä 
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • Emme edellytä aikaisempaa vastaavaa työkokemusta, mutta soveltuva koulutus katsotaan eduksesi
Tarjoamme sinulle
 • Kokoaikaisen työn puolen vuoden projektissa
 • Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ja kehittää taitojasi
 • Hyvän perehdytyksen ja hyvin opittavissa olevat tehtävät
 • Liukuvan työajan
 • Erinomaiset S-ryhmän työsuhde-edut 
 • Mukavan työyhteisön
 • Viihtyisät ja modernit industrial-henkiset työtilat
 • Yrityskulttuurin, jossa työntekijää arvostetaan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.11.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (050 573 24 25, marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!