(Poistunut julkaisusta)

Reskontra-asiantuntija
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Reskontrien rautainen osaaja, kasvupaikka on sinun!

Etsimme Efiman taloushallinnon ulkoistuspalveluihin jatkuvasti kokeneita reskontra-ammattilaista vakituisiin työsuhteisiin Helsinkiin. Haku on nyt auki, ja kartoitamme henkilöitä kevään 2021 tarpeisiin. Toivomme siis, että voisit aloittaa meillä helmi-maaliskuussa 2021.

Vahvuutesi voi olla myyntireskontrassa tai ostolaskuprosessissa – prosessiosaaminen ja monipuolinen näkemys on nyt valttia!

Mitä teet

 • Vastaat nimettyjen asiakkuuksien vaativistakin myynti- tai ostoreskontratehtävistä palvelutavoitteidemme mukaisesti. Työhösi saattaa kuulua myös projekteja ja prosessikehitystä ja testausta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

 • Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton!

 • Neuvot ja opastat asiakkaitamme tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä.

 • Tuet ja avustat kollegoitasi aina tarpeen mukaan sillä Efimassa tehdään töitä tiiviisti yhdessä tiimin kanssa.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – olet jo toiminut vastaavissa tehtävissä muutaman vuoden ajan ja tunnet ostoreskontran prosessin ja parhaat käytännöt (esim. arvonlisäverotuksen ja kirjanpidon perusteet).

 • Sujuvaa viestintää – viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin suomeksi ja englanniksi. Vi betjänar en del av våra kunder även på svenska. Därför är det en stor fördel om du behärskar svenska.

 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin, innostut uuden oppimisesta ja nautit vaihtelevista työtehtävistä. Hanskaat myös tiukatkin aikataulut.

 • Halua kantaa vastuuta – sitä on nimittäin tarjolla oman panoksesi ja toiveittesi mukaan.

Mitä me tarjoamme sinulle: 

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa, mutta myös etätyö on meille tuttu juttu. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.

 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.

 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

 • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa ja erilaisten kokonaisuuksien parissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?  

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä hakemuksesi meille viimeistään 30.11.2020.  Liitäthän hakemukseesi CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi.  

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja soveltuvuustehtäviä. Ennen rekrytointia tarkistamme myös luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Kaskinen. Tavoitat hänet sähköpostilla: tiina.kaskinen@efima.com. Lähetäthän hakemuksesi suoraan urasivujemme kautta.