(Poistunut julkaisusta)

Reskontra-asiantuntija
Lindorff

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Lindorffin Invoice Operations-yksikön reskontratiimi vastaa laskutusasiakkaiden päivittäisestä palvelusta. Huolehdimme asiakkaiden laskutusprosessin sujuvuudesta sekä myyntireskontran hoidosta ja ajantasaisuudesta sekä tuotamme tarvittavat raportit asiakkaan kirjanpitoa varten.

Haemme osaavaan tiimiimme kahta  

reskontra-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyritystemme reskontraprosessien toteuttamisesta, myyntireskontran hoidosta ja raportoinnista. Vastaat myös reskontranhoitoon liittyvistä palvelupyynnöistä, joihin liittyy yhteydenpitoa sekä sisäisiin että ulkoisiin asiakkaisiin. Työskentelet osana palvelutuotantoa ja raportoit palvelusta vastaavalle ryhmäesimiehelle.  

Etsimme henkilöä, jolla on monipuolista kokemusta myyntireskontran hoidosta, siihen liittyvästä kirjanpidosta ja raportoinnista sekä kokemusta näihin liittyvien järjestelmien käytöstä ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aktiivinen ja joustava ote työhön. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää palveluhalua ja -asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme myös oma-aloitteista ongelman ratkaisutaitoa sekä halukkuutta että valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen monimuotoisessa työyhteisössä. Lindorff on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä ihanat, energiset ja rohkeat ihmiset ympärille.

Määräaikaisuuksien kesto on noin vuosi. Tehtävissä aloittaminen sovitaan erikseen ja työskentelypaikkasi on Turku. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse 20.9.2018 mennessä osoitteeseen rekry.fi@lindorff.com. Merkitse otsikkoon "reskontra-asiantuntija".

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Manager Laura Tolonen, puh. 050 443 2338 (11.9.klo 10-11, 13.9. klo 14-15 sekä 19.9. klo13-14).