(Poistunut julkaisusta)

Residential Sales Director
Geobear

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Nyt haemme Geobearille Ruotsiin Tukholman toimipisteeseen

Residential Sales Directoria

vastaamaan Ruotsin ja Suomen yksityistalouksien myyntitoimintojen operatiivisesta johtamisesta.

Motivoidut uusien asiakkuuksien löytämisestä ja asiakkaidemme ongelmien ratkomisesta Geobearin tarjoamien ratkaisujen avulla. Saat myös tiimisi innostumaan ja johdatkin heitä valmentavalla otteella ja koulutat myyjiä tarvittaessa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Viisihenkisen myyntitiimin esihenkilönä varmistat, että yksikkösi saavuttaa sille asetetut tavoitteet yksityistalouksien myyntitoimintojen osalta. Otat vastuun yksikkösi taloudesta ja tuloksesta: laadit budjetin sekä vastaat raportoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä vastaat eri toimintojen organisoimisesta yksikkösi sisällä. Seuraat aktiivisesti markkinan kehittymistä ja tunnistat asiakkaidemme tarpeita.

Ideaaliehdokkaallamme on vahvaa kokemusta myynnistä ja ihmisten johtamisesta vastaavalta toimialalta. Liiketoimintaymmärrys yhdistettynä tekniseen ymmärrykseen takaa parhaat edellytykset tehtävässä menestymiseen. Ruotsin yksityisen sektorin urakointipuolen tuntemus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tulet osaksi kansainvälistä yritystä, joten kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kovassa kasvussa olevan alansa markkinajohtajan riveissä. Geobearilla pääset työskentelemään laadukkaiden ja houkuttelevien tuotteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme myös kilpailukykyisen kompensaatiomallin bonuksineen sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupilta Terhi Nikkilä 11.7. asti arkisin klo: 13-14:30 numerosta: 050 410 0196 ja Ulla Kauppi 23.7. lähtien numerosta: 050 466 1062. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.7.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haastattelut tehtävään alkavat heinäkuun lopussa. Toivottu aloitus työssä on joustavasti syksyn aikana.