(Poistunut julkaisusta)

Researcher / Sourcer (rekrytointi)
Siili Solutions Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Rakastatko teknologiaa ja sen parissa työskenteleviä asiantuntijoita? Oletko se tyyppi, joka löytää vaikka neulan heinäsuovasta, aseenaan läppäri ja kokoelma parhaita työkaluja?

Meillä on sinulle loistava duunipaikka tarjolla! Etsimme nyt tiimiimme uutena roolina Researcher/Sourcer -osaajaa tukemaan ja terävöittämään rekrytointiemme onnistumista.

Mitä tulet tekemään?

Palkkaamme joka vuosi runsaan joukon alansa huippuja teknologian, datan ja designin alueilta.

Sinun viikkosi koostuu erilaisista research-toimeksiannoista, jotka kumpuavat suoraan Siilin monipuolisen liiketoiminnan tarpeista. Tukenasi on osaava tiimi kollegoita, jotka ovat osaavia rekrytoinnin ammattilaisia ja erikoistuneet tiettyihin profiileihin. Saatat aloittaa viikon etsien Suomen osaavimpia UX-muotoilijoita tai Data Scientisteja ja lopettaa sen Cloud-arkkitehdin etsintään.

Löytämäsi potentiaaliset uudet Siilit tutustuvat ensimmäisenä sinuun, sillä odotamme sinulta paitsi laadukasta research-työtä, myös aktiivista Talent Pipeline -rakentamista ja kandien kontaktointia. Lisäksi pääset tarpeen mukaan työskentelemään myös muissa rekrytointeihin liittyvissä tehtävissä.

Sinulta odotamme:

  • Raudanlujaa osaamista rekrytointivetoisesta research-työstä: boolean-haut sujuvat sinulta rutiinilla ja osaat käyttää monipuolista kirjoa työkaluja myös LinkedInin ulkopuolella

  • Analyyttisyyttä ja järjestelmällisyyttä kerätä tietoa ja rakentaa niistä mielekkäitä verkostoja ja yhteenvetoja

  • Hyviä kommunikointitaitoja – kun kontaktoit potentiaalisia uusia Siilejä, käyt heidän kanssaan merkityksellisiä ja kiinnostavia keskusteluja.

  • Kyky haastaa meitä olemaan parempia myös Siilin sisällä - mikäli jotain voisi mielestäsi tehdä fiksummin ja paremmin, me haluamme tietää siitä ja toimia!

  • Pitkäjänteisyyttä opiskella ja aidosti ymmärtää teknologioita, menetelmiä ja etsimiemme osaajien maailmaa

Miksi juuri tämä työpaikka?

Jos haluat todella upottaa kätesi teknologian maailmaan, me olemme sinulle oikea koti – kehitämme jatkuvasti tarjoamaamme seurataksemme viimeisimpiä trendejä ja pidämme osaajiemme työkalut ja taidot ajan tasalla. Me panostamme myös sinun kehittymiseesi koulutusten, tiimin tuen, parhaiden työkalujen ja monipuolisten toimeksiantojen avulla. Rakastamme sparrailla asioita tiimimme kesken, joten et jää yksin.

Sinä olet keskeisessä roolissa liiketoimintamme edistämisessä ja parhaiden osaajien löytämisessä, joten haluamme, että Siili on sinulle paras työpaikka.

Loistavaa, mitä seuraavaksi?

Jos haluat lisätietoja paikasta, ole yhteydessä Talent-tiimin vetäjään Tiiaan (050 304 16 46 tai tiia.rapeli@siili.com). Joka tapauksessa hakemus kannattaa lähettää heti, sillä palkkaamme sopivan henkilön tehtävään heti hänet löydettyämme!