(Poistunut julkaisusta)

Research Laboratory Technician
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Metsä Board Technology Centre hakee

TUTKIMUSLABORANTTIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yhtiön sisäiseen asiantuntija- ja laboratoriopalveluita tarjoavaan yksikköön Äänekoskella. Technology Centre palvelee sekä kehitystoiminnassa että ongelmaratkaisussa laajasti yhtiön eri toimintoja: tehtaat, tekninen palvelu, tuoteturvallisuus, myynti ja osto. Toimeksiannot liittyvät usein asiakkaiden kehitys- ja ongelmaratkaisuhaasteisiin, mikä tuo työhön globaalin näkökulman. Toimeksiannot ovat luonteeltaan vaativia asiantuntijatehtäviä.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

‒ Tutkimuslaborantin päävastuualueena ovat kartonki- ja pakkausmateriaalien testaukseen liittyvät mittaukset käsittäen paperitekniset ja pinta-analyyttiset menetelmät sekä pakkaustestauksen ja soveltuvilta osin myös muun analytiikan. 
‒ Työ käsittää taivekartongin ja linerin valmistuksesta, jalostuksesta tai erilaisista tutkimusprojekteista peräisin olevien näytteiden vastaanoton, valmistelun, testauksen / analyysin määrätyillä menetelmillä ja alustavan raportoinnin.
‒ Mittausmenetelmien luotettavuuden ja laitteiden kunnon seuranta kuuluu myös työnkuvaan samoin kuin laboratorion itse suorittama laitteiden kunnossapito ja avustaminen tarvittaessa laitetoimittajien suorittamissa määräaikaishuolloissa.
‒ Tutkimuslaborantin työhön kuuluu myös yhteydenpito oman henkilökunnan lisäksi yhtiön sisäisten asiakkaiden kanssa esimerkiksi järjestettäessä näytteiden toimituksia, sovittaessa testauksista ja oman osaamisalueen töitä raportoitaessa.

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme ammatillisessa oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettua tutkintoa kemian, paperitekniikan tai muulta soveltuvalta alalta ja/ tai kokemusta työskentelystä tutkimuslaboratoriossa tai tutkimusryhmän jäsenenä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Hahmotat kokonaisuuksia ja omaat innokkuutta uusien asioiden kehittämiseen ja hyödyntämiseen työssä. Tarvitset työssä MS Office -osaamista sekä suomen ja englannin kielen taitoa.
Työ edellyttää paperiteknisten ja muiden laboratorion perusmenetelmien osaamista ja laitteiden huollon hallitsemista sekä valmiutta perehtyä erikoisanalyysimenetelmiin. Työn tekemisessä on etua kartongin jalostusprosessien ja/tai sekä kemiallisten analyysimenetelmien tuntemuksesta.

Miksi Metsä?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi tiimissämme, joka tekee kartonkeihin ja pakkauksiin liittyvää korkeatasoista tutkimusta.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Tuleva esimiehesi teknologiakeskuksen johtaja Heli Kuorikoski (p. 050 598 7477, heli.kuorikoski@metsagroup.com) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi to 13.2. klo 15-18.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Haku on auki 24.2.2020 saakka. Menestystä hakuun!