(Poistunut julkaisusta)

Research-konsultti
Momentous

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

 Jos jaat kanssamme intohimon tarjota huippuhyvää palvelua asiakkaille, pidät projektiluontoisesta työstä ja olet kiinnostunut liike-elämän eri osa-alueista, tule joukkoomme Postitaloon!

Vahvistamme nyt asiantuntijayrityksemme research-tiimiä

Research-konsultilla

Vastaat suorahaun ehdokaskartoituksesta ja työskentelet tiiviisti yhdessä asiakastoimeksiannoissa suorahakukonsultin kanssa. Kattava ja laadukas ehdokaskartoitus on toimeksiantojemme kulmakivi. Asiakkaidemme tarpeisiin pohjautuen kartoitat laaja-alaisesti ehdokasmarkkinaa ja arvioit ehdokkaiden soveltuvuutta tehtävään. Esittelet asiantuntevasti ja vakuuttavasti ehdokaskartoituksesi tulokset asiakkaillemme. Asiakasviestintä, tapaamiset ja ehdokkaiden kontaktoinnit ovat keskeinen osa päivittäistä tekemistäsi. Osallistut monipuolisesti rekrytointitoimeksiantojen toteuttamiseen ja toimintamme kehittämiseen.

Odotamme sinulta

  • aitoa mielenkiintoa talouselämän, eri toimialojen ja yritysten seuraamiseen
  • luontevaa ja vakuuttavaa työskentelyä ehdokas- ja asiakasrajapinnassa
  • ymmärrystä liiketoiminnasta ja strategista näkemystä
  • oma-aloitteisuutta, analyyttisyyttä ja innovatiivista otetta työhön.

Meillä pääset

  • aidosti mukaan asiakkaidemme strategisten rekrytointien toteuttamiseen
  • keskustelemaan oman alansa asiantuntijoiden ja ylemmän johdon kanssa työelämän osaamistarpeista ja yritysten liiketoiminnasta
  • vahvasti kehittämään omaa osaamistasi konsultin roolissa liittyen erityisesti rekrytointeihin ja liiketoimintaan.

Olet jo todennäköisesti kerryttänyt työkokemusta vähintään muutamia vuosia tutkintosi jälkeen. Viihdyt ja menestyt tässä tehtävässä parhaiten, jos nautit projektiluontoisesta työskentelystä ja haluat saada aikaan tuloksia – tavoitteellisesti ja laadukkaasti. Työskentelytapasi on itsenäinen ja järjestelmällinen. Meillä tehdään töitä nopeatempoisessa työkulttuurissa, jossa osataan nauttia hyvistä hetkistä ja onnistumisista. Meille tärkeintä on asenteesi, potentiaalisi ja sujuva solahtaminen työyhteisöömme.

Jos tunnistit kuvauksestasi itsesi, jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 29.1. Lisätietoja tehtävästä antaa Research Manager Sari Tontti keskiviikkona 22.1. klo 14-15 puhelimitse +358 40 683 0707. Voit olla myös yhteydessä sähköpostilla sari.tontti@momentous.fi.