(Poistunut julkaisusta)

Research Engineer, Fincoil LU-VE Group, Vantaa
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Fincoil LU-VE Oy on yksi Euroopan johtavista kaupan kylmätekniikkaan, ilmastoinnin jäähdytykseen, teolliseen kylmätekniikkaan ja teolliseen jäähdytykseen tarkoitettujen ilmalämmönsiirtimien valmistajista. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 40 Meur. Työllistämme n. 140 ammattitaitoista osaajaa lentokentän läheisyydessä Vantaalla.

Haemme kansainväliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme tutkimusorientoitunutta

RESEARCH ENGINEERIÄ

kehittämään ilmavaihtosiirtimiämme ja tuotevalikoimaamme tutkimustyön kautta kohti ympäristöystävällisempää maapalloa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa sekä vastuuta ja kehittymistä tarjoavan esimiehen tiimissä, osana italialaista kasvutarinaa.

Tehtäviisi kuuluu:

* Globaalissa R&D -yksikössä työskentely vastaten osaltasi lämpö- ja jäähdytysteknisten laitteiden kehitystyöstä
* Suoritusmittausten, kenttämittausten ja äänimittausten suorittaminen, asiakasmittauksiin osallistuminen ja mm. puhallinintegraatioiden kehittäminen
* Mittaustulosten analysointi ja raportointi
* Lämpötekniset mittaukset ja erityismitoitukset
* Lämpöteknisen suunnitteluympäristön ylläpitotehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Teknistä korkeakoulututkintoa lämpötekniikasta tai muusta mekaanisesta alasta (mm. Msc. DI in Thermal Engineering)
* Kykyä ymmärtää ja tuntea mittausmetodeja vähintään opintojen pohjalta
* Hyvät matemaattiset taidot ja loogisen päättelykyvyn taidot
* Tutkimustaustaa - olet tutkinut mittausjärjestelyjä ja/tai ymmärrät alan terminologian
* Sujuvaa englannin kielen taitoa ja satunnaista matkustusvalmiutta Euroopassa

Olet etsimämme Research Engineer, mikäli olet joko vastavalmistunut DI tai loppusuoralla opintojasi esimerkiksi lämpötekniikan alalla. Voit olla myös alalla jo pitkään vaikuttanut ammattilainen tai tutkija, joka innostuu päästä osaksi kansainvälistä kasvutarinaamme. Meille tärkeintä on, että ymmärrät mittausjärjestelyistä ja -metodeista ja omaat hyvät matemaattiset taidot. Työnkuva voi muotoutua sitten osaamisesi mukaan Research Engineeriksi tai Senior Research Engineeriksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa oman osaamisesi ja halukkuutesi mukaisesti. Pääset osaksi työyhteisöämme, jossa vaihtuvuus on vähäistä ja ihmiset aidosti viihtyvät. Tarjoamme kilpailukykyiset edut, joista yhtenä esimerkkinä toimii muun muassa tuulitunnelilla ja äänihuoneella varustettu laboratoriomme. Tässä tehtävässä ja yrityksessä näkemystäsi todella arvostetaan ja kuullaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.11. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva(at)manpowergroup.fiManpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys