(Poistunut julkaisusta)

Research Consultant (Rekrytointi / suorahaku)
Eezy Personnel

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Jutan siirtyessä vuoden vaihteessa talon ulkopuolelle uusiin haasteisiin, meillä on nyt pikaisesti haussa

Research Consultant (Rekrytointi ja suorahaku)

 

Tästä on kyse 

Personnelin tehtävänä on löytää parhaat osaajat asiakkaidemme tarpeisiin ja sinä osaltasi varmistat sen onnistumisen suorahaun keinoin. Tyypilliseen työviikkoosi kuuluu rekrytointitoimeksiantojen speksaus asiakkaan ja rekrytoinnista vastaavan myyntikonsultin kanssa, asiakkaan toimialaan tutustuminen, rekrytointimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus, asiakasyrityksemme työantajamielikuvan rakentaminen, soveltuvien ehdokkaiden etsintä eri lähteistä (esim. LinkedIn), ehdokkaiden kontaktointi, ehdokasviestintä sekä projektihallinta suorahaun osalta. Teet samanaikaisesti useampia toimeksiantoja eri toimialoille ja tehtävätasoille asiantuntijoista johtajiin.

Esimeriksi kerrottakoon, että tällä hetkellä työpöydällämme on hakuja tekniseen myyntiin, koodarikentälle, teollisuuden suunnittelutehtäviin, markkinointiin ja finanssialalle.

Etsimmekö Sinua?

Emme sido taustaasi tiettyyn muottiin, mutta tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa taustaa rekrytointien parissa työskentelystä, erityisesti ehdokasprofiilien arvioinnista haettuun tehtävään nähden. Olet sanavalmis ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Koska tehtävänkuvaasi kuuluu myös markkinointi, osaat tuottaa myynnillistä materiaalia rekrytoinnin tarpeisiin.

Sovit tiimiimme, mikäli sinua kuvaavat seuraavat ominaisuudet

  • Olet itseohjautuva ja toimeen tarttuva.
  • Olet pitkäjänteinen: kun kaikki kivet on jo käännetty, alat käännellä käpyjä.
  • Sitoudut viemään sovitut asiat maaliin ja matkan taitat huumoria unohtamatta.
  • Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä.
  • Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja siedät ajoittain aikataulujen tai ad hoc-tehtävien luomaa painetta. Et myöskään pahastu, mikäli välillä työsi keskeyttää kollegasi viikonloppukuulumiset tai kissavideot.

Erityisen innoissamme olemme, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta suorahausta, boolen-hakujen rakentamisesta ja sourcingista.

Sinun tiimisi

Täällä toimistossamme Tampereen ydinkeskustassa sinua tiimiimme odottavat Terhi ja Tytti. Olemme (huonolla) huumorilla höystetty tehoduo, jonka huoneesta kantautuu usein raikuva nauru, toisinaan ärräpäät. Huolehdimme toki, että työt tulevat tehdyksi ja autamme mielellämme toisiamme tiukan paikan tullen. Homma hoituu, tarvitsit apua sitten Excelin, salapoliisityön tai Tinderin käytön kanssa.

Toimistolla on lisäksi myyntivastuullisia konsultteja sekä psykologeja, joiden kanssa viet rekrytoinnit onnistuneesti maaliin. Lisäksi kanssamme työskentelee porukkaa muistakin konsernimme liiketoiminta-alueista.

Miksi hakea?

Sen lisäksi, että saat ihanan tiimin*, meidän toimistollamme on huikea virkistystoimikunta, joka järjestää muun muassa työpäivän ulkopuolisia aktiviteetteja (esim. keilausta, kokkausta ja megazonea) sekä huolehtii hyvinvoinnista myös työpäivän aikana työnantajan osakustantamalla hieronnalla ja hankkimalla terveellisiä välipaloja, kuten hedelmiä. Eikä siinä vielä kaikki: olemme osa Eezy Groupia ja konsernimme mahdollistaa erilaisia koulutuksia, etätyömahdollisuuksia (esim. Malagan reissu 2018) sekä yhteistyötä yli yritysten rajojen.

Ja toki työ itsessään on opettavaista: saat laajan tuntemuksen eri toimialoista ja niiden erityispiirteistä, pääset rekrytoimaan merkittäviin yrityksiin avainhenkilöitä, pääset jyvälle LinkedInin-saloista ja työnantajamielikuvan rakentamisesta, opit tekemään kohdennettua some-markkinointia sekä pääset auttamaan asiakkaitamme vahvistamaan heidän liiketoimintaansa alan parhailla osaajilla.

Tästä eteenpäin

Rehellisiä lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja meillä työskentelystä antavat tulevat kollegasi Terhi Nikkilä (puh. 050 410 0196) maanantaina 9.12., tiistaina 10.12. tai perjantaina 13.12. sekä Tytti Miskala (puh. 040 523 0110) viikoilla 50 ja 51. Hae tehtävään viimeistään 29.12.2019 Personnelin kotisivujen kautta.

Työ alkaa sovitusti, mutta mielellään mahdollisimman pian. Tervetuloa tiimiin, odotamme innolla sinuun tutustumista!

 

*Saattaa olla puolueellista, sillä olemme itse kirjoittaneet tämän ilmoitustekstin

Hae tätä paikkaa