(Poistunut julkaisusta)

Resande Servicetekniker
Eaton

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Eaton söker resande Servicetekniker i Södra Sverige

Har du elteknisk utbildning och erfarenhet? Är du resultatdriven, kommunikativ och drivs av förändring? Då kan tjänsten som servicetekniker på Eaton vara rätt tjänst för dig.

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker ser vi att du kommer att erbjuda en förstklassig service av Eatons installerade produkter. Vi är ett globalt företag och marknadsledande i Sverige med ett av det största serviceteamet. 

Vi ser med fördel att du bor i södra Sverige med möjlighet till hemmakontor. Lämplig bostadsort är runt Värnamo, Malmö & Göteborg då vi eftersträvar närhet till våra kunder. Närhet till en flygplats för flyg till Stockholm/Arlanda, Luleå, Malmö, Göteborg & Helsingfors i Finland är en fördel.

Att arbeta som resande servicetekniker hos oss är utvecklande och roligt då man ständigt arbetar med den nya tekniken, arbetar med tydliga processer och har många spännande kunder. Eatons produkter är verksamhetskritiska och våra kunder är t.ex. inom sjukhus, datahallar och andra känsliga platser, vilket kräver att du är trygg och säker i din roll och arbetar på ett professionellt sätt.

Vi satsar på dig och tillhandahåller en gedigen introduktion och individuell utvecklingsplan med utbildningar som tjänsten och produkterna kräver. Efter c:a 1 år som servicetekniker ingår man i ett jourservice team där man går på ett rullande schema och är i jour dygnet runt med extra ekonomisk kompensation.

I din roll som resande servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

* Installation av nya system och ge handhavandeutbildning till kund

* Erbjuda en kostnadseffektiv service gentemot våra kunder

* Förebyggande underhåll och kontrollmätningar på produkten

* Felsökning och reparationer

Qualifications

Om dig

Vi söker dig som är som har en elteknisk bakgrund genom relevant utbildning och har arbetat ett par år inom starkströmsområdet. Eftersom manualer och dokumentation av produkterna är på engelska ser vi att du behärskar språket väl. Du ser positivt på att resa och besöka våra kunder i hela Sverige samt att sova borta på hotell flera nätter per år. Maximalt 50 nätter per år.

Som person är du resultatdriven, serviceinriktad och trygg i din roll. Vi ser gärna att du har intresse av försäljning och då rollen innebär att vara konsultativ och lösa kundens problem samt att vara lyhörd för deras behov.

Viktigt för tjänsten är:

  • Utbildning och erfarenhet inom elteknik/starkström
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  •  God samarbetsförmåga men också självgående och förändringsbenägen

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

  •  Möjligheten att bli en del av ett team som präglas av laganda som tillsammans arbetar för att nå företagets mål.
  •  Våra värderingar och kulturen säger vilka vi är-både individuellt och som organisation vilket man ser direkt i hur vi arbetar varje dag genom vår affärsmässighet.
  • Globalt företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter med vidareutbildningar.
  •  Förmåner såsom; Tjänstebil, friskvårdsbidrag, rikskupongskort, Benify med rabatter, m.m.
  •  Fast lön + Bonus

Välkommen med din ansökan!

Vänligen skicka in din CV och personligt brev på Engelska.