Reproteknikko
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Vahvistaaksemme tiimiämme etsimme vakituiseen työsuhteeseen

REPROTEKNIKKOA

Päätehtävänäsi on digitaalisen painoaineiston käsittely fleksopainokelpoiseksi, asiantuntijana toimiminen fleksopainamiseen liittyvissä asioissa myyntiorganisaation tukena sekä painon kehittämiseen liittyviin projekteihin osallistuminen yhdessä muun organisaation kanssa. Olet aktiivisesti yhteydessä myös ulkoisiin sidosryhmiin ja asiakkaisiin painotöihin liittyen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa graafista koulutustaustaa sekä aiempaa kokemusta reprotyön tekemisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuvankäsittelyohjelmien osaamista kuten Esko ArtPro, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja Adobe InDesign. Englannin kielen taitosi on hyvä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Fleksopainoprosessin tuntemus ja SAP käyttökokemus katsotaan eduksi. Arvostamme positiivista asennetta, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja palkitsevan työn pakkausalan ytimessä sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tavoitteemme saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä ohjaa toimintaamme ja antaa varmasti myös sinulle mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi ja vaikuttaa kehitykseemme kohti tavoitettamme. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.10.2020 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat tuotantopäällikkö Heikki Lappalaiselta numerosta 0400 835 535. Heikin tavoitat parhaiten perjantaisin 9.10. ja 16.10. klo 12-14. 


Puhelin: +358 20 510 311
Sähköposti: careers@wipak.com
Sijainti: Wipaktie 2, 15560 Nastola

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 4 100 henkilöä. Liikevaihto on noin miljardi euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kolme tuotantolaitosta Suomessa. Olemme savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot