(Poistunut julkaisusta)

Reproteknikko
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Vahvistaaksemme tiimiämme etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua

REPROTEKNIKKO

Päätehtävänäsi on digitaalisen painoaineiston käsittely fleksopainokelpoiseksi, asiantuntijana toimiminen fleksopainamiseen liittyvissä asioissa myyntiorganisaation tukena, sekä painon kehittämiseen liittyviin projekteihin osallistuminen yhdessä muun organisaation kanssa. Lisäksi pidät yhteyttä sisäisiin sekä ulkoisiin sidosryhmiin painotöihin liittyen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa graafista koulutustaustaa, aiempaa kokemusta reprotyön tekemisestä ja fleksopainoprosessin tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuvankäsittelyohjelmien vahvaa osaamista: Esko ArtPro, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja Adobe InDesign. Hallitset myös GMG – vedostustyönkulun. Englannin kielen taitosi on sujuva sekä suullisesti että kirjallisesti. CAD- ja SAP-osaaminen katsotaan eduksesi. Arvostamme positiivista asennetta, erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja palkitsevan työn, sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä. 

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 24.2.2019 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jussi Riikkula sähköpostitse jussi.riikkula@wipak.com