(Poistunut julkaisusta)

Reporting Manager, Customer Reporting
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jossa haluamme olla mukana yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaen tulevaisuuden menestystarinoita.

Nyt etsimme Reporting Manageria Yritysasiakasliiketoiminnan back officeen.

Raportoinnin asiakaspalvelu tarjoaa palveluitaan ulkoisille asiakkaille, mutta myöskin määrätyille sisäisille asiakkuuksille. Raportointipäällikkönä olet vastuussa raportoinnin asiakaspalvelusta sekä raportoinnin kehittämisestä yhdessä myynnin, liiketoimintojen ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi vedät kahden rautaisen raportointiasiantuntijan muodostamaa tiimiä. Osana päivittäisiä tehtäviäsi vastaat raportointikehityksestä, asiantuntijoiden päivittäisestä ohjaamisesta ja toimit pääkontaktina ulkoiseen raportointiin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon resurssit yrittäjähenkisellä meiningillä ja ainutkertaisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Elisan 2020 asiakasraportointia.

Jos seuraavat kohdat täsmäävät sinuun ja osaamiseesi, menestyt tehtävässä varmasti:

  • Sinulla on usean (+ 5) vuoden kokemusta asiakasraportoinnista sekä perustietämystä tietokannoista ja ketteristä kehitysmenetelmistä
  • Omaat tietämystä sisäisestä ja ulkoisesta datasta sekä ymmärrystä nykyaikaisesta datan hallinnasta, raakadatan merkityksestä ja mallista
  • Hallitset erinomaisesti kyvyn hallita, suunnitella ja organisoida raportointitehtäviä
  • Sinulla on tulos- ja tavoiteorientoitunut työote ja järjestelmällinen ote oman työsi hallintaan
  • Omaat vahvaa ymmärrystä raportointituotteista ja keskeisistä tekniikoista
  • Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti
  • Olet koulusi käynyt ja sinulla on tehtävään soveltuva AMK tai ylempi korkeakoulututkinto

Tiimisi jäseniä työskentelee pääsääntöisesti Elisan huippuhienolla päätoimistolla Helsingin Pasilassa, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan – vaikkapa kotitoimistoltasi tai Tampereen Näsilinnankadulta!

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja tavoitteellisen näköalapaikan IT-toimikentästä, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut voittamisen kulttuurilla ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae heti lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuskirjeesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä Lauriin (puh. 050 506 5000 tai lauri.lepojarvi@elisa.fi), joka kertoo sinulle mielellään lisää! Huomioithan kuitenkin, että Lauri lomailee 16.7.- 6.8., eikä valitettavasti tuona aikana ole tavoitettavissa. Muissa hakuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteyksissä rekrytiimiimme osoitteessa rekrytointi@elisa.fi.