Reporting Manager, Attendo, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021
Academic Work etsii Attendolle kehitysorientoitunutta henkilöä Reporting Managerin rooliin.

Työssäsi vastaat Attendon sisäisen raportoinnin kehittämisestä ja raportointimateriaalien tuottamisesta. Tämän lisäksi työskentelet Attendon tukipalveluiden controllerina ja olet vastuussa erilaisten raportointiin liittyvien ad hoc-selvitysten tekemisestä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on monipuolista taustaa ja osaamista Business Controllerin tehtävistä sekä aito mielenkiinto raportoinnin kehittämistä kohtaan. Työskentelet johdon raportoinnin parissa, joten toivomme sinulta ymmärrystä myös konsernitason luvuista.
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan raportointikäytäntöjen kehittämiseen, monipuolisen tehtävänkuvan sekä tunnetun pohjoismaisen konsernin tuen. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan Attendolle. Raportoit tehtävässäsi Business Controller -toiminnon johtajalle.
KUVAUS
Reporting Managerina vastuullasi on Attendon raportoinnin kehittäminen ja raportointiin liittyvä kouluttaminen. Pääset työssäsi uudistamaan raportointiprosessia, arvioimaan ja kehittämään mitattavia tunnuslukuja sekä tehostamaan raportointityökalujen käyttöä Excelistä kohti Power BI:tä. Työnkuvasi on monipuolinen ja raportoinnin kehittämisen lisäksi työskentelet myös controllerin tehtävissä Attendon tukipalveluille. Työssäsi keskeistä ovat myös erilaisten ad hoc-selvitysten tekeminen sekä sisäinen sidosryhmäyhteistyö Suomen toimintojen ja Ruotsin konsernin suuntaan.
Työnkuva onkin analyyttinen ja tarkka, mutta toisaalta myös vuorovaikutustaidot ja sidosryhmätyöskentely ovat tärkeässä roolissa.
Attendo on dynaaminen ja kehitysorientoitunut organisaatio, joten työsi pitää sisällään jatkuvaa raportoinnin kehittämistyötä erityisesti Power BI:n osalta ja tarjoaakin sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä tuomaan omia näkemyksiäsi raportoinnin kehittämiseen.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa pääset aidosti vaikuttamaan raportoinnin kehittämiseen
* Dynaamisen ja energisen työympäristön, joka tukee kehittymistäsi
* Kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusmallin

TYÖNKUVA

* Raportoinnin kehittämisestä vastaaminen
* Monipuoliset ad hoc-selvitystyöt (erityisesti raportoinnin näkökulmasta)
* Raportointiin liittyvä kouluttaminen ja tuki
* Raportointimateriaalin tuottaminen johdolle
* Business Controllerina toimiminen tukifunktioille
* Monipuolinen sidosryhmäyhteistyö niin konsernin, liiketoiminnan kuin tietohallinnonkin suuntaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on kehitysorientoitunut henkilö, jolla on monipuolista substanssiosaamista raportoinnin sekä laskennan parista. Haluat päästä syventymään raportoinnin kehittämiseen ja sinulla on kyky hahmottaa parempia tapoja ja tunnuslukuja. Sinulla on hyvä paineensietokyky, olet luonteeltasi tarkka ja analyyttinen sekä viihdyt haasteellisessa tehtävässä. Toivomme sinulta näkemyksellisyyttä sekä rohkeutta toteuttaa ajatuksiasi raportoinnin kehittämisen osalta.

Toivomme että sinulta löytyy:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* Monipuolista kokemusta raportoinnin parista sekä kiinnostusta raportoinnin kehittämistä kohtaan
* Aiempaa työkokemusta Controller-työtehtävistä
* Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
* Hyvät taidot raportointityökalujen (mieluiten PBI) sekä Excelin parista.


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Ruoholahti, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Attendo Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Attendosta täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot