(Poistunut julkaisusta)

Rental Agent lentokentälle
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Vehon tytäryhtiö Veho Rent harjoittaa autonvuokraustoimintaa Sixt-brändin alla. Sixt on yksi maailman johtavista autovuokraamoista, joka toimii franchising-konseptilla noin 100 maassa. Suomessa Sixt toimii yli 50 toimipisteessä ja palvelee asiakkaita siellä missä asiakas sitä tarvitsee.

Veho on 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Liikevaihtomme 2017 oli 1 218 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa oli 1 820. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin.

Haemme asiakkaallemme lentokentän toimipisteelle energistä ja myyntihenkistä

Rental Agenttia

Tässä tehtävässä pääset tutustumaan aitiopaikalta autovuokraamon arkeen yhdessä maailman johtavista autovuokraamoista. Työnkuva koostuu mm. asiakaspalvelusta, myynnistä ja back office-tehtävistä. Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia ja ajoittain hektisiä. Työtehtävät voivat vaihdella niin asiakaspalvelutilanteista ja asiakkaan opastuksesta vuokraustilanteissa aina vikailmoitusten tekoon sekä kaikkeen siltä väliltä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta asennetta sekä hyvää paineensietokykyä. Hakemamme henkilö on ennen kaikkea tiimipelaaja, jolla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä eikä hymy hyydy haastavassakaan tilanteessa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat tällä hetkellä klo. 06-01 välille ja piste on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa piste tulee olemaan avoinna ympäri vuorokauden, joten tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta 3-vuorotyöhön.

 Hakijalta odotamme:

-Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
-Erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa
-B-ajokorttia ja vähintään vuoden ajokokemusta
-Oma-aloitteista asennetta ja hyvää paineensietokykyä
-Valmiutta 3-vuorotyöhön
-Ajantasalla olevia IT-taitoja

Eduksi katsomme:

-Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
-Tehtävään soveltuvan koulutuksen
-Muun kielitaidon suomen ja englannin lisäksi

 Tehtävään valitulle tarjoamme:

-Kannustavan ja kilpailukykyisen palkkauksen
-Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja kannustavan tiimin
-Hyvät etenemismahdollisuudet
-Sixt Autovuokraamon ja Veho-konsernin henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö niin käythän jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Haku on auki 10.2.2019 asti, mutta aloittamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytointia hoitaa:
Julia Laakso
HR Consultant
p.040 724 0808
julia.laakso@wippiiwork.com