(Poistunut julkaisusta)

Renkaidenvaihtajia
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Oletko joskus haaveillut näkeväsi Ferrarin tai Lamborghinin senttien päästä? Nyt siihen saattaisi tarjoutua mahdollisuus, nimittäin renkaiden vaihdon yhteydessä.

Etsimme asiakkaallemme syksyn rengassesonkiin eri puolille pk-seutua ja Uuttamaata renkaidenvaihtajia.

Työ on sesonkiluonteista ja sisältää renkaiden vaihtoa. Aiempi kokemus renkaiden vaihdosta katsotaan ehdottomasti eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja kyky oppia. Työ on kiireistä ja erittäin fyysistä, mutta työnlaatu ja taso ei saa tästä johtuen kärsiä. Sesonkiaikaan työt tehdään pääosin ajanvarauksella, noin 5 autoa tunnissa.

Työt alkavat sääolosuhteiden mukaan, arviolta loka-/marraskuussa. Työt kestävät sesongin mukaan noin 3-5 viikkoa. Työt ajoittuvat arkisin klo 7-18 välillä ja lauantaisin klo 8-15.

Valitettavasti emme voi luvata että näet näitä kyseisiä automerkkejä, mutta mahdollisuus siihen on.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Runsala, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, miika.runsala@hpheimo.fi