(Poistunut julkaisusta)

Renkaiden pesijä/varastotyöntekijä, Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekevää ihmistä renkaiden pesuun ja varastointiin kevään sesongin ajaksi Vantaalle.

Työhön kuuluu säilörenkaiden pesu renkaan vaihdon jälkeen sekä renkaiden varastointi.

Työ on fyysistä ja kiireistä, sillä renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon. Pesu tehdään painepesurilla.

Toimipiste on auki arkisin klo:8-17 ja lauantaisin 9-14. Työpäivät venyvät usein sesongissa, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin. Työt alkavat maalis-/huhtikuussa ja kestävät noin 3-5 viikkoa, sesongin kestosta riippuen.

Laita hakemus linkin kautta pian, jos sinulla on oikea asenne, motivaatio työntekoon ja uskot pärjääväsi työssä.

Lisätietoja tehtävästä asiakaspalvelu@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi
Seuraathan meitä myös Facebookissa.


HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi