(Poistunut julkaisusta)

Renkaiden asentaja, PostNord Lahti
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt PostNord Oy:n palvelukseen 

VARASTOTYÖNTEKIJÄN

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Askontiellä sijaitsevaan varastoon. Työtehtävässä työskennellään ensisijaisesti henkilöautojen- sekä kuorma-autojen renkaiden asentamisen parissa. Kyseessä on rengasvarasto, jossa asennetaan uusia renkaita uusille vanteille sekä pakataan niitä eteenpäinlähetettäväksi.

Haemme tehtävään motivoituneen henkilön, joka aidosti haluaa tehdä töitä ja joka ei pelkää rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen rengasasentajan tehtävistä, jonka lisäksi toivomme aikaisempaa kokemustavarasto- tai terminaalityötehtävistä yleisellä tasolla. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe välille joko 06:00-14:00 tai 14:00-22:00 vuoroihin. Työsuhde solmitaan alkamaan osa-aikaisena 22,5-37,5h/viikko, mutta tarjoamme realistiset mahdolliset työskennellä kokoaikaisesti tietyn ajan kuluessa. Työt alkavat HETI.

Katso minkälaista PostNordilla työskentely on: https://duunitori.fi/tyoelama/wippiiwork-postnord-terminaalin-tyopaikat/

Hakijoita odotamme:
-Kokemusta rengaskoneiden käyttämisestä 
-Kokemusta varasto- tai terminaaliympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia ja itsenäisiä työtehtäviä
-Hyviä suomen kielen taitoja

Eduksi katsomme:
-Kaiken aikaisemman kokemuksen varaston työkoneiden käytöstä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-Mahdollisuuden työllistyä myös kokoaikaisesti
-Kaupan Varasto TES mukaisen palkkauksen lisineen

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:

Ronie Oljemark
Palvelujohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722