(Poistunut julkaisusta)

Renkaanvaihtajia TAMPEREELLE
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Reippaita tekijöitä renkaidenvaihtosesonkiin!

Merkittävä suomalainen autoliike etsii renkaanvaihtajia useammalle paikkakunnalle. Renkaanvaihtajana vaihdat renkaita asiakkaiden autoihin, sekä siirrät autoja. Sinulla on mahdollista työskennellä Lahdessa, Tampereella, Kouvolassa, Porvoossa, Jyväskylässä, Helsingissä, Espoossa, Raisiossa tai Joensuussa.

Työ alkaa lokakuun aikana ja painottuu 4-8 viikon ajanjaksolle. Työn luonne on keikkatyöpohjaista, mutta sitoutuminen kiireisimpään sesonkiin on erittäin toivottavaa. Työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe välille, mutta tarvittaessa satunnaisesti myös lauantaille. Palkkaus on TES:n mukainen ja vaatimuksena työlle on B-ajokortti autojen siirtämistä varten. Työkielenä käytetään suomea tai englantia.

Etsimme nohevia ja hyvällä fiiliksellä varustettuja tekijöitä, joilla pysyy pulttipyssy käsissä ja fiilis positiivisena myös ajoittaisen kiireen keskellä. Työ on fyysistä, joten huolehdithan omasta kunnostasi. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, sillä tehtävään järjestetään hyvä perehdytys.

Innostuitko tästä mainiosta mahdollisuudesta? Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä haluamme tutustua sinuun paremmin. Rekrytointia Baronalla hoitaa Miia Leponen, miia.leponen@barona tai 040 6859 792.

Edellytykset työnsaannille: Innokas asenne, Korkea työmotivaatio, Fyysinen työ
Eduksi luettavat asiat: Ajoneuvoasentaja, Autonasentaja, Rengasasentaja