(Poistunut julkaisusta)

Renkaanpesijöitä Ouluun Vianorille
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018
Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 27 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1500 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Vianorille Oulun toimipisteelle reippaita renkaanpesijöitä kevään 2018 sesonkiin. Renkaanpesijänä tehtävänäsi on renkaiden ja vanteiden pesu renkaiden vaihdon yhteydessä. Aiempi kokemus on etu, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen ja reipas asenne, me koulutamme sinut tehtävään!
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta -oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta -hyvää fyysistä kuntoa -suomenkielentaitoa Tarjoamme sinulle -perehdytyksen työtehtäviin -mielenkiintoisen ja nopeatempoisen työn -nykyaikaiset tilat ja laitteet
Muut tiedot
Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti ja iltaisin, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Töitä on tarjolla sesongin ajaksi, noin kuukaudeksi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä työhakemus www.vmp.fi kautta 23.3.2018 mennessä. Toimithan pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
kevätsesonki 2018
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.03.2018 mennessä.