(Poistunut julkaisusta)

Rengasvarastoon ja rengaspesuihin sesonkityöntekijöitä
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020
Etsitkö lyhytaikaista työtä, jossa saat työn ohessa hyvän kuntotreenin? Lue lisää, sillä meillä on sinulle hommia.

Asiakkaamme etsivät rengassesonkiin hyvällä asenteella ja kovalla työmoraalilla varustettuja SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ rengasvarastoon ja rengaspesuihin pääkaupunkiseudulle.

Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan keleistä riippuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-18 välillä arkisin, mutta joustavuutta toivotaan ja etenkin valmiutta tehdä myös viikonloppuvuoroja tarvittaessa.

Aiempaa kokemusta näistä töistä et tarvitse, saat työpaikalla perehdytyksen tehtäviin. Pääasia on, että sinulta löytyy hyvä fyysinen peruskunto, intoa työntekoon ja valmiutta kiireisessäkin työtahdissa työskentelyyn. Työpaikalla kommunikointikielenä on suomi.

Hae meille! Meillä palkkapäiväsi voi olla halutessasi joka perjantai Hetipalkka-mallin ansiosta! Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työllistyä sesongin jälkeen myös muihin työtehtäviin.

Laita hakemuksesi alla olevasta linkistä tulemaan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja työt alkavat nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Puhakka-Tanke: jaana.puhakka-tanke@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.