(Poistunut julkaisusta)

Rengassesonkityöntekijöitä
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme nyt renkaanvaihtajia kevään sesonkiin eri rengasliikkeisiin!

Etsimme nyt renkaanvaihtajia kevään sesonkiin eri rengasliikkeisiin!

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa renkaiden pesu, rengasvaraston hoito, siirtokuskin tehtävät tai asennustehtävät linjastolla. Asiakkaamme perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta alaa kohtaan. Odotamme, että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi ja tarjoamme samalla mahdollisuuden päästä toimimaan osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Etsimme nohevia ja hyvällä fiiliksellä varustettuja tekijöitä, joilla pysyy pulttipyssy käsissä ja fiilis positiivisena myös ajoittaisen kiireen keskellä. Työ on fyysistä, joten huolehdithan omasta kunnostasi.

Innostuitko tästä mainiosta mahdollisuudesta? Jätä hakemus!

Barona Flex tarjoaa matalan kynnyksen keikkatyötä kiinnostavissa asiakasyrityksissämme. Saat avullamme joustoa arkeen: juuri sinulle sopivia töitä, juuri silloin kun sinulle sopii - eivätkä työt lopu kesken. Pääset tekemään töitä muun muassa muuttohommissa, kalusteasennuksessa, elintarviketyöntekijänä ja rengasasentajana. Uskomme, että asenne on ratkaisevassa roolissa: emme katsele koulupapereiden perään, vaan keskitymme osaamiseen ja yksilölliseen potentiaaliin. Meillä vallitsee rento ilmapiiri, jossa on helppo onnistua, kehittyä ja nauttia työstä.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.