(Poistunut julkaisusta)

Rengassesonkityöntekijöitä Euromasterille
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme Euromasterin pääkaupunkiseudun toimipisteisiin useita reippaita

RENGASSESONKITYÖNTEKIJÖITÄ syksyn rengassesonkiin!

Toimipisteet sijaitsevat HELSINGISSÄ (Viikki, Lehtisaari, Ala-Tikkurila, Konala), VANTAALLA (Vehkala, Koivuhaka) ja ESPOOSSA (Suomenoja, Lommila).

Etsimme tekijöitä muun muassa seuraavien tehtävien pariin:

  • rengasasentaja
  • rengaspesijä
  • varastotyöntekijä
  • autonkuljettaja

TOIVOMME SINULTA:

ahkeraa ja aktiivista otetta, reippautta, huolellisuutta, ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa; työ on hallin puolella fyysisesti raskasta. Tärkeintä on kuitenkin ehdottomasti asenne!

TARJOAMME SINULLE:

mahdollisuuden kasvattaa muskeleita fyysisen työn parissa, mukavan työyhteisön, työyhteisön tuen, siistin työympäristön sekä Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman.

Koulutusta tai kokemusta ei vaadita, koska työhön saa kattavan perehdytyksen ennen sesongin alkua. 

Työt voivat alkaa osalla asentajista piankin ja osalla töiden aloitus syksyn aikana sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla jopa marraskuun loppuun, syksyn keleistä riippuen. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välille.

Ilmoitathan hakemuksessasi, että missä toimipisteessä haluaisit työskennellä ja minkälaiset työtehtävät kiinnostavat juuri sinua! 

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.