(Poistunut julkaisusta)

Rengassesonkiapulainen
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Euromasterille reippaita RENGASSESONKIAPULAISIA kevään rengassesonkiin Kuopioon!

Työhön kuuluu henkilö- ja pakettiautojen renkaanvaihtotehtävät, johon sinut perehdytetään. Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja töitä on alustavasti tarjolla noin 2-4 viikoksi (säästä riippuen) rengassesongin loppuun saakka, mutta hyvälle tekijälle mahdollisesti pidempäänkin. Työvuorot ajoittuvat arkisin noin klo 08.00-17.00 ja la klo 09.00-14.00 väliselle ajalle.

Toivomme hakijoilta:
– Aiempaa kokemusta renkaanvaihdosta
– Ahkeraa ja aktiivista asennetta
– Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:
– Mahdollisuuden kasvattaa muskeleita fyysisen työn parissa
– Mukavan työyhteisön ja työyhteisön tuen
– Siistin työympäristön

Oletko etsimämme reipas rengassesonkityöntekijä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Mari Miettinen, 040 175 7224 (ma-pe klo 8-16), mari.miettinen@go-on.fi ja Maija Kallio, 040 560 3013 (ma-pe klo 8-16), maija.kallio@go-on.fi.