(Poistunut julkaisusta)

Rengassesongin sankarit!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Toimenkuva
Kevät lähestyy ja kohta on aika kaivaa taas ne ihanat kesäkumit naftaliinista. Niinpä meilläkin haussa taas rengassesongin sankarit! Työ on noin kuukauden kestävä rypistys, eli sopii erinomaisesti jos olet vaikka juuri päässyt armeijasta, vietät välivuotta tai luku-urakka on siinä hantissa että pystyy muutakin tekemään. Työ sisältää renkaiden vaihtoa, pesua ja varastointia. Työ on myöskin varsin hektistä, sillä kun autoja alkaa olemaan pihassa jonoksi asti niin työ on minuuttipeliä ja peukaloiden pyörittelijät jäävät tässä kohtaa jalkoihin.
Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään päivävuorossa.
Odotamme sinulta
Rengashommissa ei koulutuksia kaivata eikä välttämättä edes kokemusta vaan tässä työssä edellytykset koostuvat jostain aivan muusta: tehokkuudesta, reippaudesta, työmotivaatiosta ja kohtalaisesta fyysisestä kunnosta. Renkaiden vaihto on tekniikkalaji joten sinun ei tarvitse nostaa penkistä 200kg. Kun kuuntelet ohjeet ja perehdytyksen tarkasti niin pärjäät oikein hyvin tässä hommassa. Pientä lihaskipua saattaa olla ilmassa ensimmäisten päivien jälkeen mutta sitä ei pidä pelästyä. Myös kellon osaaminen on tässä työssä välttämättömyys. Töissä ollaan haalarit päällä kun työaika alkaa, eikä silloin kuin jaksetaan.
Muut tiedot
Aloitamme haastattelut välittömästi, joten kannattaa olla ajoissa ennemmin kun viimetingassa. Tipauta hakemus ja CV osoitteessa vmp.fi ja sitten vain odottelemaan kutsua haastatteluun!
Kesto
1kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.03.2019 mennessä.