(Poistunut julkaisusta)

Rengasritareita VMP:lle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Toimenkuva
On taas se aika vuodesta kun kesärenkaat on aika pestä ja laittaa naftaliiniin ja kaivaa talvitassut varastosta. Niinpä haemmekin rengassesonkiin riskejä kavereita renkaanvaihtopuuhiin. Työ sisältää taitojen mukaan renkaiden vaihtoa, vanteille laittoa, pesua ja varastointia. Tämä on oiva tilaisuus saada työkokemusta, täyttää välivuoden tuomaa aukkoa tai muuten vaan vaikka ansaita matkakassaa jos haaveissa siintää jokin muu kuin räntäsade Suomen suvessa ja talvessa. Työtä saat tehdä päivävuorossa joten illat jää aikaa harrastuksille ja yöt nukkumiselle.
Odotamme sinulta
vaatimukset ovat pienet mutta sitäkin tärkeämmät. Osaat jo lukea kelloa sen verran että olet aamulla ajoissa paikalla, sillä sesonkityössä mennään eikä meinata ja myöhästelijöille jää niin sanotusti tunkki käteen. Renkaanvaihto vaatii hyvää fysiikkaa ja vaikka tässä työssä ei tarvitse nostaa ME-tuloksia niin rengas pitää jaksaa nostaa useamman kerran päivässä. Suomen kielen osaaminen vaaditaan työssä, sillä perehdytys ja ohjeet annetaan suomen kielellä.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä työstä ja haluat renkaidenvaihtoritariksi ellei jopa kuninkaaksi, niin laita hakemus tulemaan pikapikaa osoitteessa vmp.fi. Huomaathan että vaikka rengassesonki on lyhyt, se ei tarkoita meillä
sitä että työt loppuisivat. Eli saatat hyvinkin saada jatkoa muista työtehtävistä, jos se sopii tilanteeseesi. Melko kätevää, vai mitä?
Kesto
1kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2018 mennessä.