(Poistunut julkaisusta)

Rengaspesuihin sesonkityöntekijöitä
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Etsimme rengaspesuihin ahkeria sesonkityöntekijöitä PK-seudulle! Tässä olisi tarjolla fyysistä työtä noin kuukauden ajaksi! Jos etsit työtä, jossa saat työn ohessa hyvän kuntotreenin, niin lue lisää, sillä meillä on sinulle hommia!

Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan keleistä riippuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-18 välillä arkisin, mutta joustavuutta sekä valmiutta tehdä ylitöitä ja viikonloppuvuoroja tarvittaessa toivotaan. Tässä on mahdollisuus tehdä paljon työtunteja mukana vilkkaassa sesongissa yhdessä tiimin kanssa, jossa on tekemisen meininkiä.

Meillä on hakusessa hyvällä asenteella ja ahkeruudella varustettuja työntekijöitä. Aikaisempaa kokemusta näistä töistä et tarvitse, saat työpaikalla perehdytyksen tehtäviin. Pääasia on, että sinulta löytyy hyvä fyysinen peruskunto, intoa työntekoon ja valmiutta kiireisessäkin työtahdissa työskentelyyn. Työpaikalla kommunikointikielenä on suomi tai englanti toimipisteestä riippuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nelly Nissinen arkisin klo 13-14, puh. 040 180 3269.

Kiinnostuitko? Jes! Tee profiili meidän kotisivuille ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. Kirjaathan hakemukseen myös tiedon siitä, missä pääkaupunkiseudun toimipisteessä työskentelisit mieluiten (Espoo/Helsinki/Vantaa).