Rengaspesijä ja varastotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Rengaspesijäksi ja varastotyöntekijäksi sesonkiin

Etsimme rengaspesuihin ahkeria sesonkityöntekijöitä PK-seudulle! Tässä olisi tarjolla fyysistä työtä noin kuukauden ajaksi! Jos etsit työtä, jossa saat työn ohessa hyvän kuntotreenin, niin lue lisää, sillä meillä on sinulle hommia! Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan keleistä riippuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-18 välillä arkisin, mutta joustavuutta sekä valmiutta tehdä ylitöitä ja viikonloppuvuoroja tarvittaessa toivotaan. Tässä on mahdollisuus tehdä paljon työtunteja mukana vilkkaassa sesongissa yhdessä tiimin kanssa, jossa on tekemisen meininkiä.

----------

Mitä etsimme:

Meillä on hakusessa hyvällä asenteella ja ahkeruudella varustettuja työntekijöitä. Aikaisempaa kokemusta näistä töistä et tarvitse, saat työpaikalla perehdytyksen tehtäviin. Pääasia on, että sinulta löytyy hyvä fyysinen peruskunto, intoa työntekoon ja valmiutta kiireisessäkin työtahdissa työskentelyyn. Työpaikalla kommunikointikielenä on suomi tai englanti toimipisteestä riippuen.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 14.3.2021

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jouni Vainio
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 1206577
jouni.vainio@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427695
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa