(Poistunut julkaisusta)

Rengasmyyjä tai rengasmyyjä/-asentaja
Euromaster Lakalaiva

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Lakalaivan Euromasterille Tampereelle raskaan kaluston RENGASMYYJÄÄ tai RENGASMYYJÄ/-ASENTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä ei vaadita aiempaa kokemusta myyntityöstä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen ja koulutusta! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävänäsi on raskaan kaluston renkaanmyynti. Työnkuvaan kuuluu myös liikkumista myyntitehtävissä palvelupisteen ulkopuolella. Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin Euromaster-konseptin vaatimalla tavalla.

Toivomme Sinulta:
- Osaamista raskaan kaluston renkaista tai rengasasennuksesta
- Myynnillisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Motivoitunutta ja aktiivista asennetta
- Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
- Intoa uuden oppimiseen ja kehittymiseen
- Tiimityötaitoja

Suomen Euromaster Oy tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän rengaspalveluiden parissa alan ammattilaiseksi haluavalle. Euromasterin kattava verkosto ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Oletko etsimämme rengasalan osaaja, jolla on kiinnostus kehittyä ammattilaiseksi myös rengasmyynnissä? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).