(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme asiakkaallemme Lahteen reippaita RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin. Aikaisempi kokemus renkaiden vaihdoista, mm. vannetöistä ja renkaiden tasapainotuksista on eduksi. Työtehtäviin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihdot, tarvittaessa pesut ja muita pieniä autopajan töitä.

Toivomme hakijalta

  • omatoimista ja reipasta asennetta työntekoon
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • kokemusta perus käsityökalujen käytöstä

Työt alkavat arvion mukaan lokakuun puolivälissä ja töitä on tarjolla sesongin mukaan, syksyn keleistä riippuen. Työvuorot ajoittuvat arkisin klo. 8 – 17:00 väliselle ajalle, sesonkiaikoina töitä saattaa olla myös lauantaisin.

Täytä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos haluat kysyä lisätietoja paikasta tai tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.