(Poistunut julkaisusta)

RENGASASENTAJIA TAMPEREELLE
Vianor Oy Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Tule mukaan asiakkaamme Vianorin vilkkaaseen rengassesonkiin!

Vianor on suomalainen, valtakunnallisesti palveleva autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut ketju, jonka tavoitteena on olla maailman mukavin Pitstop asiakkaille. Vianorilla töitä tehdään asiakkaiden turvallisen ajamisen edistämiseksi.

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa renkaiden pesu, rengasvaraston hoito, siirtokuskin tehtävät tai asennustehtävät linjastolla. Asiakkaamme perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta alaa kohtaan. Odotamme että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Palvelupisteet sijaitsevat Tampereella Sarankulmassa ja Lielahdessa. Töitä tehdään aukioloaikojen puitteissa, sinulla on mahdollisuus tehdä halutessasi myös pitkiä päiviä tai erityisesti iltavuoroja. Palkka määräytyy kokemuksen ja autorengasalan TES:in mukaan.

Hae mukaan nyt, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sesonki alkaa arviolta lokakuussa lumen sataessa kestäen noin yhdestä kolmeen kuukautta.

Lisätietoja tehtävistä antaa: Henkilöstökonsultti Miia Leponen puh. 040 6859 792, miia.leponen@barona.fi.

Tutustu myös muiden paikkakuntien hakuihin Vianorille rengasasentajaksi syksyn sesonkiin osoitteessa barona.fi/vianorille”

Edellytykset työnsaannille: Innokas työasenne, Oma-aloitteisuus
Eduksi luettavat asiat: Autonasentaja, Rengasasentaja