(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia talvisesonkiin Kangasalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme talvirengassesonkiin reippaita

RENGASASENTAJIA Kangasalle.

Rengasasentajana tehtäviisi kuuluu pääasiassa henkilöautojen renkaiden vaihtaminen sekä renkaiden puhdistus ja varastointi.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen rengasasentajan tehtävistä ja/tai autoalan koulutuksen tai vahtoehtoisesti harrastuksen autojen parissa. Toivomme myös, että sinulla olisi kokemusta rengaskoneen käytöstä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Tärkeintä on se, että sinulla pysyy työkalut käsissäsi ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja aikaansaava. Toivomme myös, että olet reipas tiimipelaaja ja valmis omaksumaan uusia asioita nopeallakin aikataululla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa alan kokemusta ja työn mukavassa työporukassa. Työ alkaa talvirengassesongin alkaessa ja kestää sesongin mukaan noin 1-1,5 kuukautta. Työtä on mahdollista tehdä joustavin työajoin. Työtä tulee olemaan tarpeen mukaan.

Hae heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juulia Lehtonen, puh. 050 444 4448, juulia.lehtonen@adecco.fi.