Rengasasentajia sesonkityöhön
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme asiakkaallemme Poriin rengasasentajia sesonkityöhön.

Työnkuvaus:
Tehtäviisi kuuluu renkaiden alle vaihtoa sekä muita asentajan tehtäviä kuten renkaiden merkkausta ja pesua, paineiden tarkistuksia ja renkaiden pakkausta/varastointia. Odotamme hakijalta ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa, ahkeruutta ja hyvää asennetta. Työ sisältää myös asiakaspalvelua, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat eduksesi. Aikaisempi kokemus työstä on toivottavaa, mutta hyvällä asenteella ja halulla oppia pääsee jo pitkälle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana ja kesto määräytyy sesongin mukaan, mutta arviolta töitä on tarjolla kokoaikaisesti noin 1-1,5 kuukauden ajan. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8-17.

Tarjoamme sinulle:

Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työsuhteessa noudatetaan autonrengasalan työehtosopimusta.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaalla. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Jos siis kaipaat uusia haasteita ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!


Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: rengasasentaja, asentaja, renkaanvaihtaja, päivätyö, sesonkityö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot