(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia sesonkiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020


Etsimme asiakkaallemme Ouluun rengasasentajia tulevaan sesonkiin.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa renkaiden vaihtaminen ja asiakaspalvelu.

Etsimämme henkilöt omaavat hyvän fyysisen kunnon ja ripeät työotteet. Suomen kielen taito ja B- ajokortti ovat välttämättömiä. Ajoneuvoasentajan tutkinto tai aiempi kokemus katsotaan hakijalle eduksi mutta tärkeämpää on kuitenkin hyvä motivaatio ja energinen ote työtä kohtaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alettua ja kestävät arviolta noin kolme viikkoa mutta myös jatko on mahdollinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin kello 7–17 välille, toivomme kuitenkin joustoa työaikojen suhteen sillä päivät saattavat joskus venyä. 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8–16 välillä RTK- Henkilöstöpalvelun Päiviltä p. 044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.