(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia sesonkiin, Seinäjoki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme asiakkaallemme rengasasentajia loka-marraskuun sesonkiin. 

Työtehtäviisi kuuluvat: 
- Rengasasennukset, vannetus ja tasapainotus
- Muut rengassesongin työtehtävät

Toivomme sinulta:
- Autoalan koulutus ja / tai aiempaa kokemusta rengasasentajan tehtävistä. Myös alaa opiskelevat otetaan huomioon.
- Hyvä fyysinen kunto ja mahdollisuus tehdä tarvittaessa pidempää työpäivää.
- Työtä pelkäämätön ja reippaasti työhön tarttuva asenne. 

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä, jotka eivät pelästy fyysistä työtä. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, joten laitathan hakemuksen tulemaan, vaikka et aikaisemmin olisi näitä hommia tehnyt!

Työt alkavat syys-lokakuun vaihteessa ja työsuhteen pituus tulee olemaan arviolta 1-2 kuukauden mittainen.

Jätä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!