(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia sesonkiavuksi (PK-seutu)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haemme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle rengasasentajia loka-marraskuulle ajoittuvaan rengassesonkiin.

Haemme henkilöitä, joilta renkaidenvaihto sujuu ongelmitta, sillä sesonki on lyhyt mutta tiivis. Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta työnkuvaan soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa. Työhön perehdytetään mutta aikaisempi kokemus tai muulla tavalla hankittu tuntemus rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista on plussaa.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7:30-18 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen.

Palkkaus: TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Ilmoita myöskin alueet missä pystyisit työskentelemään (Helsinki, Vantaa, Espoo). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.