(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia Seinäjoen Euromasterille
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju - mutta silti palvelemme asiakkaitamme hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, rengasalan erinomaista asiantuntemusta, asiakkaillemme omistautumista sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia.

Seinäjoen Euromasterilla on avoinna useampi rengasasentajan paikka sesonkityöhön. Työt alkavat rengassesongin alkaessa lokakuun puolessa välissä ja töitä on marraskuun loppupuolelle saakka.

Päätehtävänä on vaihtaa renkaat henkilö- ja pakettiautoihin. Lisäksi työhön kuuluu renkaiden puhdistus ja varastointi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta tehdä töitä ripeässä työtahdissa.

Aiemmasta rengas- tai autoalan työkokemuksesta on etua työssä onnistumiseen. Tehtävään annetaan kuitenkin perehdytys, joten tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia, vaikka aiempaa kokemusta ei vielä olisikaan kertynyt.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille sekä lauantaisin klo 9-14 välille. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, soita Adeccon henkilöstökonsultille Pauliina Rintala-Dimicille (040 149 5197) tai Susanna Kytöharjulle (040 182 6540). CV:n ja hakemuksen voi jättää osoitteessa www.adecco.fi. Haku päättyy 20.10.2019 ja haastatteluja käydään jo hakuaikana.