(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia rengassesonkiin Tampereelle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Kiinnostaako fyysinen työ rennossa työyhteisössä, jossa ei huumorintajua ja tekemisen meninkiä puutu? Mikäli vielä henkilöautojen renkaiden vaihdot on tuttua puuhaa, niin meillä on sinulle töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaillemme Tampereelle renkaiden vaihtajia rengassesongin ajaksi. Työtä on luvassa noin 3-8 viikkoa keleistä riippuen.

Sinulta tulisi löytyä intoa ja halua oppia uusia työtehtäviä, kovaa motivaatiota työntekoa kohtaan sekä hyvä fyysinen peruskunto. Sesongin työ on hektistä, joten sinulta vaaditaan ripeää työotetta - huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta!

Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Renkaiden vaihtamisesta täytyy kuitenkin löytyä edes hieman kokemusta.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä ja mahdollisesti lauantaisin klo 9-14. Sinulta toivotaan kuitenkin joustoa työaikojen suhteen, sillä päivät saattavat venyä.

Hae meille! Meillä palkkapäiväsi voi olla halutessasi joka perjantai Hetipalkka-mallin ansiosta! Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työllistyä sesongin jälkeen myös muihin työtehtäviin.

Laita hakemuksesi alla olevasta linkistä tulemaan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@hryhtiot.fi, 040 753 2264

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.