Rengasasentajia, Rengasmaa, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Rengasmaa Oy on 1974 perustettu Tampereen Lielahdessa toimiva nykyaikainen renkaiden ja vanteiden vähittäismyyntiin keskittyvä perheyritys, joka on mm. Michelinin tunnustama Quality Dealer ja joka on palkittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealerina koko Suomessa. Tällä hetkellä Rengasmaalla tehdään rengas- ja vannekauppaa jo toisessa polvessa. Meillä edustat paitsi Rengasmaata, myös maailman ja Euroopan laajinta POINT S-jälleenmyyntiketjua.


Haemme nyt Rengasmaalle rengasasentajia syksyn sesonkiin.

Etsimme nyt tekijöitä joilla on hyvä asenne ja tekemisen meininki mukana päivittäisessä työssä! Jos tässä kohdassa kätesi nousee ja voit hihkaista Hep! niin lue ihmeessä eteenpäin!

Työtehtäviin kuuluu rengasasennus, vanteelle asennus, renkaiden tasapainotus sekä renkaiden pesu. Aikaisempi koulutus / kokemus katsotaan eduksi, autoalan harrastuneisuudesta on työssä varmasti hyötyä.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä, jotka eivät pelästy fyysistä työtä. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, joten laitathan hakemuksen tulemaan, vaikka et aikaisemmin olisi näitä hommia tehnyt! 

Työ on määräaikainen vuokratyösuhde syksyn rengassesongin ajan joka alkaa lokakuun aikana. Työaika sijoittuu arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-14 välille. Palkkaus määräytyy rengasalan TES:n mukaisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, toimithan nopeasti ja jätä hakemuksesi heti jos kiinnostut tehtävästä! Lähetä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Anu, p. 050 355 7733.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot