(Poistunut julkaisusta)

RENGASASENTAJIA, Rauma / Eura
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

 

Etsimme reippaita ja toimeen tarttuvia RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin Raumalle ja Euraan.

Rengasasentajana työskentelet osana tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa. Renkaanvaihdon lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta likakuun puolivälistä alkaen. Työtä on tarjolla sesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, arviolta 3-4 viikkoa.

Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia jotka pystyvät tekemään fyysisesti raskasta työtä.

Eduksi katsomme kaiken kokemuksen rengastöistä, ajoneuvopuolen koulutuksen tai autoalan harrastuksen. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan ja sinulla pysyvät työkalut käsissä. Odotamme myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota, jota kautta palvelet asiakkaita kiireisessä työympäristössä hymyssä suin.

Tarjoamme sinulle tehtävään tiiviin ja kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä. Työtä tehdään päivävuorossa. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan autonrengasalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, olli.tossavainen@manpowergroup.fi, 045 357 8885.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.