(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme rengasasentajia syksyn sesonkiin.

Työtehtäviin kuuluu mm. rengasasennus, vanteelle asennus ja tasapainotus. Aikaisempi koulutus / kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi mutta tarvittaessa työhön koulutetaan. Myös alaa opiskelevat hakijat huomioidaan.

Tärkeintä työtehtävässä onnistumisessa on työtä pelkäämätön ja reippaasti työhön tarttuva asenne sekä hyvä fyysinen kunto. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti, työt alkavat lokakuun aikana.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi jos kiinnostut tehtävästä! Lähetä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi .


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.