(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia pääkaupunkiseudulle
Go On Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Euromasterin pääkaupunkiseudun toimipaikkoihin useita

RENGASASENTAJIA

kevään rengassesonkiin, alkaen maaliskuusta ja kestää huhtikuun loppuun, jopa toukokuulle. Tällä hetkellä haemme rengasasentajia seuraaviin toimipisteisiin:

- Herttoniemi, Helsinki
- Viikki, Helsinki
- Lehtisaari, Helsinki
- Konala, Helsinki
- Vehkala, Vantaa
- Ala-Tikkurila, Vantaa
- Koivuhaka, Vantaa
- Suomenoja, Espoo

Työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 väliseen aikaan, mutta joustavuus sesonkiaikaan on enemmän kuin toivottavaa. Töitä on tarjolla määräaikaisesti, kokoaikaisen tunneilla kuin myös joustavasti sopimuksen mukaan ja erityisesti korkeasesongin aikaan huhtikuussa on runsaasti töitä tarjolla myös keikkatyöntekijöille.

Työ sisältää henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihtotyötä, sekä mahdollisia muita toimipaikassa esille tulevia työtehtäviä. Työhön perehdytys on kattava työn aloitusvaiheessa ja kaikki työvaiheet opetetaan.

Tekijältä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, oppimiskykyä, ahkeraa, tunnollista ja reipasta työasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä työyhteisötaitoja sekä yleistä tietämystä ja kiinnostusta autoja kohtaan.

Eduksi katsotaan aiempi vastaava työkokemus ja/tai autoalan perustutkinto tai harrastuneisuus, mutta työtä pelkäämätön asenne on tärkein!

Tarjolla on työtehtävä isossa konsernissa, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kartuttaa työkokemusta, mukava ja auttava työyhteisö sekä toimialansa kärkeä oleva työympäristö,
-menetelmät ja työkalut. Palkkaus on autonrengasalan työehtosopimuksen mukainen ja sesongin ollessa kuumimmillaan on mahdollisuus tehdä ylitöitä, joten halutessasi voit tehdä oikein mukavan tilin!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

Lisätietoja antaa Go On Vantaan tiimi p. 020 779 8893
Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä ja kerro hakemuksessasi missä Euromasterin toimipisteessä haluaisin työskennellä.
.
Go On Vantaa on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.