(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia pääkaupunkiseudulle
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Nyt on aika kääntää katseet jo kohti syksyä ja tulevaa talvea. Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin.

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa asennustehtävät linjastolla, renkaiden pesu ja rengasvaraston hoito tai siirtokuskin tehtävät. Asiakkaamme perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta alaa kohtaan. Odotamme että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Sesonki alkaa säästä riippuen loka-marraskuussa ja kestää muutaman viikon. Työ on kokopäiväistä maanantaista perjantaihin, voi olla myös joku lauantai töitä, ruuhkasta ja aikataulusta riippuen. Työ toteutuu pääasiassa klo 8-17 välillä, mutta toivomme joustoa työajan suhteen.

Ennen sesonkia on mahdollista tehdä myös muita keikkatöitä Barona Flexillä kiinnostuksesi mukaisesti. Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän työhön, laita hakemus tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkaus asiakasyrityksen käyttämän TES:n mukaisesti.