(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia Lohjalle
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Vaikka kesää on vielä jäljellä, on aika kääntää katseet jo kohti syksyä ja tulevaa talvea. Etsimme asiakkaallemme Lohjalle RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin.

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa asennustehtävät linjastolla, renkaiden pesu ja rengasvaraston hoito tai siirtokuskin tehtävät. Asiakkaamme perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Odotamme että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Sesonki alkaa säästä riippuen todennäköisesti lokakuussa ja kestänee marraskuun loppuun. Työ on kokopäiväistä pääosin arkipäivisin, mutta töitä saattaa olla myös lauantaisin, ruuhkasta ja aikataulusta riippuen.

Ennen sesonkia on mahdollista tehdä myös muita keikkatöitä Barona Flexillä kiinnostuksesi mukaisesti. Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän työhön, laita hakemus tulemaan!

Palkkaus asiakasyrityksen käyttämän TES:n mukaisesti.