(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia Kymenlaakson alueelle
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Syksy on koittanut ja nyt on aika kääntää katseet jo kohti tulevaa talvea. Etsimme asiakkaallemme Kymenlaakson alueelle RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin.

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa asennustehtävät linjastolla, renkaiden pesu ja rengasvaraston hoito tai siirtokuskin tehtävät. Asiakkaamme perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Odotamme että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Sesonki alkaa säästä riippuen todennäköisesti lokakuussa ja kestänee marraskuun loppuun. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan joko heti tai myöhemmin syksyllä. Toimithan siis nopeasti! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työ on kokopäiväistä pääosin arkipäivisin, mutta töitä saattaa olla myös lauantaisin, ruuhkasta ja aikataulusta riippuen. Palkkaus asiakasyrityksen käyttämän TES:n mukaisesti.

Ennen sesonkia on mahdollista tehdä myös muita keikkatöitä Barona Flexillä kiinnostuksesi mukaisesti. Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän työhön, laita hakemus heti tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 8-16.