(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia ja varastotyöntekijöitä
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Kevään lähestyessä on aika valmistautua rengassesonkiin!

Etsimme asiakkaallemme kevään rengassesonkiin RENGASASENTAJIA, VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ ja VARASTOAPULAISIA Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Sesonkityö kestää lumitilanteesta riippuen 3-8 viikkoa, odotamme että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin sekä muihin Baronan tarjoamiin työtehtäviin sesongin jälkeen.

  • Rengasasentajilta toivomme aikaisempaa kokemusta renkaiden vaihdosta tai alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätöntä sillä kaikkiin työtehtäviin perehdytetään.
  • Varastotyöntekijöiltä vaaditaan kokemusta trukilla ajosta ja kiinnostusta varastotyötä kohtaan.
  • Varastoapulaisen tehtävä on kuljettaa renkaita varastoon ja halliin, pääset myös huolehtimaan varastoitavien renkaiden pesusta.

Koetko edellä mainituista työtehtävistä jonkun omaksesi? Laitathan hakemusta ja kerrot itsellesi sopivasta tehtävästä mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhteet solmitaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat arviolta maalis-huhtikuun vaihteessa, lumitilanteesta riippuen.

Lue lisää viime kevään sesonkityöntekijä Aleksista blogistamme: https://careersblog.barona.fi/t%C3%B6iden-per%C3%A4ss%C3%A4-muuttanut-aleksi-p%C3%A4%C3%A4si-kokemaan-erilaisia-t%C3%B6it%C3%A4-barona-flexill%C3%A4

Lisätietoja työtehtävistä henkilöstökonsultti Jenny Rytilahti puh. 0108500586.