(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia ja -kuljettajia pk-seudulle.
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haemme rengassesonkiin reippaita ja oppimishaluisia

RENGASASENTAJIA JA -KULJETTAJIA. 

Hakijalta odotamme luontaisia asiakaspalvelutaitoja, kykyä omaksua nopeasti annetut ohjeet. Etsimme kuitenkin pääasiassa hyvää asennetta, työmotivaatiota ja halua oppia uusia taitoja.

Kuljettaja ehdokkailta odotamme pääkaupunkiseudun tuntemusta. B-luokan ajokorttia niiltä ehdokkailta, jotka kiinnostuneita kuljetustehtävistä.  

Työ on sesonkiluonteinen ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työt alkavat lokakuun aikana. 

Palkkaus alan tes. 

Jätä hakemus pikaisesti, aloitamme haastattelut jo heti soveltuvien hakijoiden kanssa. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen